Wilderness Top Tips Konkurrens & Live Q & A

 

Frisläppandet av frihandel och vildmarken är nära så vi kan nästan känna lukten av den ... eller är det rädsla? Hur som helst, spänning byggnad och från "Vad är det bästa inventering för att ta ett Wildy resa?" Till "Vad händer med gröna drakar?", Är alla fick en miljon frågor.

Så hur är det här för en uppgörelse? Vi kamma forum för dina frågor och släpp en FAQ till helgen och håller ett forum frågestund med RuneScape ledande designer, Mod Mark , för att besvara dina frihandel och Wilderness uppdatera frågor utveckling. Under tiden kan du som vårt samhälle kan hjälpa varandra genom att delta i våra bästa tips Konkurrens och dela dina expertråd att någon själv respekt Wilderness äventyrare bör veta innan du ger ut. Ljud rättvist? Naturligtvis gör det.

Vi är kamning forumet just nu så att man genom den här helgen hittar du på de vanligaste frågorna i denna behändiga dedikerad forumtråd . Denna tråd kommer också värd för en frågestund på lördag eftermiddag kl 03:00 GMT, med Mod Mark till hands för att besvara dina frihandel eller Wildy frågor. Vi kommer att ta frågorna lever inte bara från våra forum utan från vår Twitter anhängare och våra vänner på Facebook.

Oavsett om du är en van Wildy mästare ansvariga för dödandet av 1000s eller en kunnig aktör som vet hur man gör en slant eller två av en strid, vill vi ha din topp Wilderness tips . Vi kommer att tillkännage vår toppspelare tips i en kommande video och om ditt tips finns där, du får känna sig riktigt duktig och vinna ett pris. Dubbel vinna!

Inträde är enkelt, eftersom du kan berätta för oss ditt tips via video, via email eller forum inlägg. Se bara till att du får din salvia bitar av kunskap till oss innan måndag 24 januari. Det är inte länge vet vi, men the Wilderness kommer inte att vänta och kommer att vara här den 1 februari, behov så samhället din kunskap nu!

Du hittar full konkurrens information samt uppgifter om priser och en FAQ om hur man kommer in på den officiella tävlingen tråden .

Lycka till där ute!

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0