God wars dungeon - den antika fängelset

 

 

 

Nex, en av Zaros mest kraftfulla vapen i krig, har återuppväckt efter okänt år av förtrollade sömn och fängelse. Endast de starkaste överlever mötet om de vågar komma in i gamla fängelset som ligger bakom den mytomspunna frysta dörren.

För att öppna frysta dörren måste du först skaffa ett fryst nyckel.Denna nyckel har delats in i fyra delar, med de fyra befintliga fraktionerna var bevakning en av dessa delar. Med tanke på att de ha känt Nex's återuppvaknande, kan du hitta dem mer villiga att släppa sin del av de viktigaste, och med den passera till dig ansvaret för att hålla Nex innehöll.

Endast de mest hängivna anhängarna av ArmadylBandos ,Saradomin och Zamorak hade ålagts en central del, så du behöver komma åt varje fraktionens fäste (inte chefen rum) och besegra dem för droppe. Som sådant krav till att få alla fyra centrala delar är 70 Agility, konstitutionen, Styrka och varierade.När reformeras, fryst nyckel har de fem avgifterna innan fyllningen det i den frysta dörren kommer att förstöra den, men detta kan förhindras om du har en reparation står i din spelare ägda hus och minst 50.000 extra mynt.

Några saker att tänka på för den som vågar trotsa gamla fängelset:

  • Den sista armé Zaros har varit frysta under längre tid än något annat i fängelsehålan. Som sådan, hittar du dem ännu mer aggressiva än andra varelser här (och en del har speciella förmågor). Ha en anfallsplan klar, eller ens få in chefen rummet kommer att bli svårare än man tror.
  • Om du är stark nog för att få din Zaros döda räkna upp till 40, kommer du att kunna gå vidare till nästa avdelning därfängelsets föreståndare bosatt. Detta är en bra och säker möjlighet att till fullo förbereda dig (och göra en ny vän) innan du beger dig till att kämpa Nex.
  • Nex är extremt farligt! Hon kan navigera i kartan med stor intelligens och använder en mycket kraftfull arsenal av attacker och speciella förmågor - du kommer att behöva hjälp. Ta inte denna varning lätt och bara gå om du är beredd att lida döden.
  • Det enda sättet att avsluta Nex kammare är att teleportera sig ... eller dö! Memento mori ...

 

Om du (och dina vänner) lyckas slå oddsen och Nex, kanske du har turen att få en av hennes unika droppar. Dessa består av nivå 80 liv led-öka torva (Melee), pernix (spridning) och virtus (magi), pansar, kosmetiska gamla ceremoniella kläder , och den önskvärda zaryte bågen !

Mod Chris L
RuneScape Content Developer




I andra nyheter ...

Med all denna åtgärd i fängelsehålan, kan du kanske hitta andra fraktioner ledarna har rensat sina halsar, som de nu har full röst agerar och allmänna förbättringar av sina ljudeffekter!

Äventyrare som har fyllt i Love Story strävan kanske vill resa till East Keldagrim att prata med en dvärg som heter Runvastr (i huset nordost om Laughing Miner värdshuset). Om du levererar något av honom till den vise gamle mannen tillbaka iDraynor tjänar du möjlighet att chip Teleportera House teletabs att ta dig till Trollheim istället.

Överlastprovningen potion: s "bär av" budskap är nu en mörkröd för att göra det sticka ut. Detta kan hjälpa medan striderna Nex!

TzTok-Jad har fått sin magi prioriterade attack animation upp ovanför hans försvara animation, som gör det tydligare när han är på väg att använda en magisk attack.

Det är nu möjligt att sparka (och lägga till ett tillfälligt förbud till) spelare som för närvarande inte i en klan Chat kanal. Det är också nu möjligt att "fylla på" ett tillfälligt förbud genom att på nytt sparka en förbjuden spelare.

Från och med nästa uppdatering framåt kommer sändas system uppdatera varningar visas tydligare både i spelet och i lobbyn. Det förefaller nu mörkrött i chattfönstret (i alla flikar), och i klarrött i båda vänner och Clan Chat delar av lobbyn.


Kommentarer
Postat av: Hemin Bandello ( Modelitós )

Hahaha yeah maan :D

2011-01-17 @ 17:21:22
URL: http://bigdaddyh.blogg.se/
Postat av: Armando

hahahah trr kan :D:D:D

2011-01-17 @ 19:03:58
Postat av: Althea

Runescape är inte alls min grej, men man blir glad av att se såhär nishade bloggar. Fram för mer sånt åt nördarna! ^^

2011-01-17 @ 22:04:40
URL: http://altheatrollet.blogg.se/
Postat av: Penny

sv: tack :)

2011-01-17 @ 23:06:30
URL: http://pennylicious.blogg.se/
Postat av: Armando

haha jaja :) tack för besöket ändå :)

2011-01-17 @ 23:33:20
URL: http://runespace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0