Black Knight's Fortress (Quest)

Beskrivning:
De svarta riddarna är upp till något bra. Du är hyrda av de vita riddarna att spionera på dem och avslöja deras onda system.
Svårighetsgrad:
Nybörjare
Längd:
Medium
Quest Förkunskaper:
Inga
Skill / Övriga krav:
Måste kunna överleva attacker från nivå 33 riddare.
13 Quest Points.
Uppdrag Olåst / delvis Upplåst genom att fylla i detta Quest:
Rekryteringskampanj
King's Ransom
Saker som behövs på Quest Start:
Brons MED rodret , Järn chainbody och kål (Använd bara de nära klostret).
Artiklar Rekommenderas för Quest:
Mat, Armor och ett vapen (om du har en låg bekämpa nivå).
Förvärv Under Quest:
Dossier .
Quest Points:
3
Belöning:
2500 mynt.
Start Point:
White Knight's Castle, beläget i hjärtat av Falador stad.
Så här startar du:
Prata med Sir Amik Varze på tredje våningen i White Knight's Castle i Falador.
Instruktioner:
  1. Prata med Sir Amik Varze kommer han berätta att de Svarta riddarna planerar att förinta de vita riddarna. Han kommer att be dig att spionera på dem. Acceptera hans utmaning.

    Sir Amik Varze

  2. Nästa plats du måste gå är klostret . Den ligger öster om Ice Mountain. När du når dit, gå norrut och du kommer se några Kål. Plocka upp.

    Monastery

  3. Nu är det dags att börja ditt uppdrag. Gå till Black Knights fästning som ligger på norra sidan av Ice Mountain. Om du har Bronze medium hjälm och Iron chainmail just nu, bära dem. Efter att ha lagt dem på, öppnar dörren robusta i den centrala delen av fästningen, vänd mot söder. Tryck väggen precis bakom dörren och gå upp för stegen. Väl inne kan du sätta din vanliga (starkare) rustning på för extra försvar.

    Fortress

  4. När du har tryckt på väggen, klättra i stegar 2 för att komma till översta våningen. Klättra ner för stegen på din sydöstra sidan. Öppna dörren på din östra sida. Öppna den andra dörren och klättra upp för stegen. Detta rum har två kanoner och en Svart riddare. Klättra ned för stegen på din östra sida. Du kommer att vara nu i ett rum med en Zamorak altare. Öppna dörren och en svart riddare kommer attackera dig. Antingen döda honom eller ignorera honom, sedan fortsätter. Klättra upp för stegen på din sydväst. Nu kommer du att vara i ett litet rum.

  5. Nu kommer vi att börja spionera. Klicka på alternativet på Lyssna-på grillen. Häxan kommer säga att det hemliga vapnet är nästan klar. Hon kommer att behöva den sista ingrediensen som är en Cabbage som växte i Draynor Manor. Hon kommer att säga att om troll hämtar fel Kål, det hemliga vapnet kommer att förstöras. Det är ditt sätt att förstöra vapnet!

    Grill

  6. Gå tillbaka ner till bottenvåningen och tryck på väggen. Nu är det dags att öppna dörren på din östra. En av vakterna kommer att säga att de Svarta riddarna har ett viktigt möte och de kommer att döda alla som kommer in Säg att du är modig och gå i. En av de Svarta riddarna kommer attackera dig. Antingen döda honom eller gå upp för stegen. Walk öster och söder och push väggen. Du kommer att se ett hål. Kom ihåg Kål du plockat? Använd den kål på hålet. Den kål kommer att falla i kitteln och förstöra vapnet. Nu jobbet är gjort.

    Hole

  7. Gå tillbaka och prata med Sir Amik Varze . Han kommer att belöna dig.

    Quest Complete

Kommentarer
Postat av: Linn

Vill du bli veckans blogg? gå isf in och kommentera "jag är med" kanske är det du som vinner ;) kram

2011-01-24 @ 08:33:01
URL: http://linnhahne.blogg.se/
Postat av: sofie

haft en bra dag? :)

2011-01-24 @ 14:54:01
URL: http://sofiegotthold.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0